به ویرایش ویدیو بروید، در بالای صفحه دو سربرگ اطلاعات ویدیو و تنظیمات پیشرفته وجود دارد. اطلاعات ویدیو را انتخاب کنید. در پایین این صفحه یک گزینه به نام عدم انتشار وجود دارد برای انتشار ویدیو آن را غیرفعال کنید
این مقاله مفید بود؟
لغو
خیلی ممنون!